גלידת שוקולד בננה
מצרכים:
3 בננות קפואות
1/2 כוס קשיו מושרה
2 כפות קקאו
1 כפית תמצית וניל
אגוזי מלך וקוקוס טחון לקישוט
אופן ההכנה:
להוציא את הבננות מהמקפיא 10 דקות לפני ההכנה.
ראשית טוחנים את הקשיו. מתחילים לערבל במהירות 1 ומיד מעבירים למהירות 10 במשך כדקה או עד לקבלת מרקם חלק.
להוסיף את כל יתר המרכיבים ולטחון שוב במהירות גבוהה תוך כדי עבודה עם הדוחפן, עד שמתקבל מרקם של גלידה.
להגיש ולקשט עם אגוזי מלך וקוקוס טחון מעל.