ממרח תמרים וערמונים

  • משך ההכנה: 1 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות:

מצרכים:

3-4 תמרים מג’הול
1 חבילה (100 גר’) ערמונים קלופים מוכנים לאכילה

אופן ההכנה:

1. שמים את כל המצרכים בבלנדר ויטמיקס

2. מפעילים את הבלנדר, מפעיליתם את הבלנדר על מהירות 1 ומעבירים בהדרגה למהירות מירבית (בדגמים עם תוכניות מובנות, ניתן לבחור בהפעלת תוכנית ממרחים – מומלץ לשים כמות כפולה של מצרכים)

3. טוחנים היטב עד לקבלת קרם אחיד

בתיאבון!

טיפ של השפית ורד פרן: ניתן להשתמש בממרח גם עבור ציפוי לעוגות, או להגיש בצירוף עם גלידת סורבה מנגו
על מנת לקבל ממרח אחיד ניתן להוסיף מעט מים
המתכון באדיבות השפית ורד פרן.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אני מעוניין להגיע להדגמה אישית
שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google