ממרח תמרים וערמונים
מצרכים:
3-4 תמרים מג’הול
1 חבילה (100 גר’) ערמונים קלופים מוכנים לאכילה
אופן ההכנה:
1. שמים את כל המצרכים בבלנדר ויטמיקס
2. מפעילים את הבלנדר, מפעיליתם את הבלנדר על מהירות 1 ומעבירים בהדרגה למהירות מירבית (בדגמים עם תוכניות מובנות, ניתן לבחור בהפעלת תוכנית ממרחים – מומלץ לשים כמות כפולה של מצרכים)
3. טוחנים היטב עד לקבלת קרם אחיד
בתיאבון!
טיפ של השפית ורד פרן: ניתן להשתמש בממרח גם עבור ציפוי לעוגות, או להגיש בצירוף עם גלידת סורבה מנגו
על מנת לקבל ממרח אחיד ניתן להוסיף מעט מים
המתכון באדיבות השפית ורד פרן.