אבקת מרק פטריות

  • משך ההכנה: 10-14 שעות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות:

מצרכים:

1/2 1 כוס פטריות שמפניון פרוסות ומיובשות
1/4 כוס בצל מיובש
1/2 כוס עלי סלרי מיובשים
1/2 כוס עלי כוסברה מיובשים
קורט אגוז מוסקט

חשוב מאוד שהירקות יהיו יבשים לגמרי ולא יהיו ספוגי לחות מאחסנה לקויה. אם הירקות ספגו לחות ניתן להכניס את כל הירקות שוב למייבש מזון למספר שעות.

אופן ההכנה:

לפרוס את הירקות לפרוסות לא קטנות מדי. בין 1-2 ס”מ.
מפזרים על המגש של מייבש מזון בטמפרטורה מבוקרת של כ- 48 מעלות.
ניתן לטחון בויטמיקס אך מומלץ מאוד לא לטחון את האבקה מאד דק בכדי לא לאבד יותר מידי מטעמה.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אני מעוניין להגיע להדגמה אישית
שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google