איולי שום

  • משך ההכנה: 11 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות: 420 מ,ל

מצרכים:

3 חלמונים גדולים
¼ כוס מיץ לימון טרי
¼ כפית מלח, אופציונלי
¼ כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית אבקת שום (או מחית שום צלויה)
¼ 1 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

מכניסים לפי הסדר: חלמונים, מיץ לימון, מלח, פלפל, ושום לתוך מיכל ההקצפה AER של ה- Vitamix וסוגרים את המכסה.
בוחרים במהירות הנמוכה ביותר. מפעילים ומגבירים בהדרגה למהירות 6 למשך 15 שניות.
בזמן שהבלנדר עדיין פועל, הסירו את הפקק הקטן של המכסה ושפכו לאט שמן זית דרך הפתח.
כשהתערובת מתחילה להסמיך, ניתן להוסיף את השמן בקצב מהיר יותר.
שפכו את כל השמן ולאחר ערבוב למשך 15 שניות נוספות, החזירו את פקק המכסה למקומו.
הגבירו למהירות 10 למשך 3 עד 5 שניות.
קררו את התערובת ואחסנו בכלי אטום עד שבוע.

הערה: פקק המכסה המוזכר בהוראות מתייחס לחלק המרכזי של המכסה שניתן להסיר במהלך הערבוב כדי להוסיף מרכיבים או לשפוך נוזלים.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אני מעוניין להגיע להדגמה אישית
שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google