פסטו ספירולינה

  • משך ההכנה: 2 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות: 4

מצרכים:

2 כוסות עלי בזיליקום טריים דחוסים
2 שיני שום גדולות
1/2 כוס גבינת פרמז’ן (לא חובה)
1/4 כוס אגוזי מלך / צנוברים
1/2 כוס שמן זית כתית
20 גרם ספירולינה טרייה מזן קדרון
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

טוחנים את הבזיליקום השום, האגוזים, הגבינה והספירולינה הטרייה

באמצעות עלי ומכתש / בלנדר (מומלץ שלא לגרוס את האגוזים

לגמרי אלא להשאיר אותם בחתיכות קטנטנות).

מוסיפים את השמן בהדרגה בזמן הטחינה, מתבלים במלח ופלפל,

וממשיכים לטחון בפולסים עד לקבלת המרקם הרצוי.

באדיבות סימפלי גוד, ספירולינה טבעית – Simpliigood

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אני מעוניין להגיע להדגמה אישית
שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google