פסטו ספירולינה
מצרכים:
2 כוסות עלי בזיליקום טריים דחוסים
2 שיני שום גדולות
1/2 כוס גבינת פרמז’ן (לא חובה)
1/4 כוס אגוזי מלך / צנוברים
1/2 כוס שמן זית כתית
20 גרם ספירולינה טרייה מזן קדרון
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
טוחנים את הבזיליקום השום, האגוזים, הגבינה והספירולינה הטרייה
באמצעות עלי ומכתש / בלנדר (מומלץ שלא לגרוס את האגוזים
לגמרי אלא להשאיר אותם בחתיכות קטנטנות).
מוסיפים את השמן בהדרגה בזמן הטחינה, מתבלים במלח ופלפל,
וממשיכים לטחון בפולסים עד לקבלת המרקם הרצוי.
באדיבות סימפלי גוד, ספירולינה טבעית – Simpliigood