פיתה ללא גלוטן
מצרכים:
1 כוס שקדים (להשרות במים 12 שעות)
1 כוס כוסמת ירוקה
1/4 כוס קמח טף
2 כוסות מים
1 כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה:
1.להכניס את כל הרכיבים לבלנדר ויטמיקס ולערבל למשך 10 שניות
2. במידה ונוצרת בועת אוויר, לעצור את הבלנדר ולחכות שהיא תשתחרר
3. להפעיל שוב את הבלנדר למשך 30 שניות.
4. לחמם מחבת נון-סטיק על אש בינונית (לא לעבור 180 מעלות).
5. למזוג למחבת, לשטח לעובי של כ-4 מ”מ ולהפוך לאחר כדקה וחצי
6. להסיר מהמחבת ולהניח על משטח צינון
טיפ: ניתן להוסיף זרעים כמו פרג/שומשום/קימל/קצח – לפזר מעל הבלילה לאחר שמוזגים למחבת