עוגיות שקדים
מצרכים:
כוס שקדים (כמות לפני השריה)
1/2 2 כוסות מים
קורט מלח
7-8 תמרים רכים או מושרים במעט מים ל-3-4 שעות
2 כפות אבקת קקאו
2 כפות שמן קוקוס
למילוי: גוג’י ברי, מנגו מיובש, דובדבן או פרי יבש אחר לדמיונכם
אופן ההכנה:
עושים חלב שקדים מהשקדים, מים וקורט מלח (מתכון מפורט נמצא באתר). שימו לב לא לסנן חזק מדי את השקדים. את שאריות השקדים תעבירו לקערה, תוסיפו תמרים, אבקת קקאו ושמן קוקוס.
ניתן ללוש את העיסה ביד או בבלנדר ויטמיקס. מהעיסה תצרו עוגיות עגולות ובאמצע תעשו גומה קטנה למילוי פירות יבשים.
ממתק תוך זמן קצר!!!
טיפים:
-
אם אתם עושים חלב שקדים ואין לכם זמן מיד להכין את העוגיות, תקפיאו את השאריות ותפשירו מאוחר יותר.
-
במידה ומשתמשים בקקאו Raw, מומלץ להכפיל את הכמות. טעמו של קקאו Raw עדין יותר.