קצפת פטל
מצרכים:
3 כוסות (710 מיל’) שמנת להקצפה 38%, קרה
⅓ כוס (75 גרם) סוכר, או ממתיק אחר לבחירה (מייפל/אגבה)
1 כוס (130 גרם) פטל טרי
2 כפיות תמצית וניל, אופציונלי
אופן ההכנה:
הכניסו את כל המרכיבים לתוך קנקן ההקצפה – Vitamix Air Disc בסדר הרשום מעלה.
סגרו היטב את מכסה הקנקן.
בחרו במהירות הנמוכה ביותר בויטמיקס שלכם, הפעילו והגבירו בהדרגה עד למהירות הגבוהה ביותר.
ערבלו למשך 45 שניות עד דקה.
בעזרת הדוחפן דחסו את החומרים לכיוון הלהב לקראת סוף התערובת.
*ניתן להכין את המתכון עם או בלי פטל, בהתאם להעדפתכם.