קצפת פטל

  • משך ההכנה: 11 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות: 30

מצרכים:

3 כוסות (710 מיל’) שמנת להקצפה 38%, קרה
⅓ כוס (75 גרם) סוכר, או ממתיק אחר לבחירה (מייפל/אגבה)
1 כוס (130 גרם) פטל טרי
2 כפיות תמצית וניל, אופציונלי

אופן ההכנה:

הכניסו את כל המרכיבים לתוך קנקן ההקצפה – Vitamix Air Disc בסדר הרשום מעלה.
סגרו היטב את מכסה הקנקן.
בחרו במהירות הנמוכה ביותר בויטמיקס שלכם, הפעילו והגבירו בהדרגה עד למהירות הגבוהה ביותר.
ערבלו למשך 45 שניות עד דקה.
בעזרת הדוחפן דחסו את החומרים לכיוון הלהב לקראת סוף התערובת.

*ניתן להכין את המתכון עם או בלי פטל, בהתאם להעדפתכם.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אני מעוניין להגיע להדגמה אישית
שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google