מוס שוקולד
מוס שוקולד טבעוני עם שלושה מרכיבים בלבד!
להכנה בקנקן הקצפה AER של ויטמיקס
מצרכים:
¼ 1 כוס (250 מ”ל) מי חומוס מצוננים, המים הנותרים מבישול החומוס
½ כפית קרם טרטר, ניתן למצוא לרוב במדף מוצרי האפיה בכל סופר גדול (אפשר כתחליף: מיץ לימון או חומץ לבן באותה הכמות)
⅓ 1 כוס (200 גרם) שוקולד צ’יפס מריר 70%
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד המריר בבן מארי על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. לאחר שנמס, הניחו לו להתקרר לטמפרטורת החדר והניחו אותו בצד.
הניחו את מי החומוס וקרם הטרטר (או התחליף) בתוך מיכל Vitamix Aer Disc בסדר הרשום והדקו את המכסה.
בחרו במהירות 1 , הפעילו והעבירו בהדרגה למהירות 7 למשך 2 דקות. הניחו לתערובת לעמוד במשך 2 דקות.
קפלו את התערובת לתוך השוקולד המריר המומס בטמפרטורת החדר וחלקו אותו לקערות הגשה או כוסות.
הניחו את המוס במקרר למשך 4 – 6 שעות, רצוי למשך הלילה.
קשטו כרצונכם והגישו 😊