מוס שוקולד

  • משך ההכנה: 15 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות: 5

מוס שוקולד טבעוני עם שלושה מרכיבים בלבד!
להכנה בקנקן הקצפה AER של ויטמיקס

מצרכים:

¼ 1 כוס (250 מ”ל) מי חומוס מצוננים, המים הנותרים מבישול החומוס
½ כפית קרם טרטר, ניתן למצוא לרוב במדף מוצרי האפיה בכל סופר גדול (אפשר כתחליף: מיץ לימון או חומץ לבן באותה הכמות)
⅓ 1 כוס (200 גרם) שוקולד צ’יפס מריר 70%

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד המריר בבן מארי על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. לאחר שנמס, הניחו לו להתקרר לטמפרטורת החדר והניחו אותו בצד.
הניחו את מי החומוס וקרם הטרטר (או התחליף) בתוך מיכל Vitamix Aer Disc בסדר הרשום והדקו את המכסה.
בחרו במהירות 1 , הפעילו והעבירו בהדרגה למהירות 7 למשך 2 דקות. הניחו לתערובת לעמוד במשך 2 דקות.
קפלו את התערובת לתוך השוקולד המריר המומס בטמפרטורת החדר וחלקו אותו לקערות הגשה או כוסות.
הניחו את המוס במקרר למשך 4 – 6 שעות, רצוי למשך הלילה.
קשטו כרצונכם והגישו 😊

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אני מעוניין להגיע להדגמה אישית
שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google