טורטייה גמבה וגזר
מצרכים:
3 גזרים
1 גמבה
כף זרעי פשתן טחונים
אופן ההכנה:
שלב 1 : טוחנים את זרעי הפשתן בבלנדר ויטמיקס, מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים בויטמיקס במהירות גבוהה עד שהתערובת חלקה.
שלב 2 : יוצקים את התערובת על גבי נייר פאראפלקס ומשטחים באופן שווה לריבוע/ עיגול.
שלב 3 : מייבשים במייבש מזון במשך 8 שעות ב 43 מעלות, או עד שאפשר לקלף את הטורטיה. להפוך את הטורטיה ולייבש כשעה נוספת עד ששני הצדדים יבשים למגע, אך עדיין גמישים.
הצעת הגשה : ממרח אבוקדו / טחינה / עדשים… לקשט בירקות טריים וליהנות!
באדיבות השפית ורד פרן