טורטייה גמבה וגזר

  • משך ההכנה: 10 שעות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות:

מצרכים:

3 גזרים
1 גמבה
כף זרעי פשתן טחונים

אופן ההכנה:

שלב 1 : טוחנים את זרעי הפשתן בבלנדר ויטמיקס, מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים בויטמיקס במהירות גבוהה עד שהתערובת חלקה.

שלב 2 : יוצקים את התערובת על גבי נייר פאראפלקס ומשטחים באופן שווה לריבוע/ עיגול.

שלב 3 : מייבשים במייבש מזון במשך 8 שעות ב 43 מעלות, או עד שאפשר לקלף את הטורטיה. להפוך את הטורטיה ולייבש כשעה נוספת עד ששני הצדדים יבשים למגע, אך עדיין גמישים.

הצעת הגשה : ממרח אבוקדו / טחינה / עדשים… לקשט בירקות טריים וליהנות!

באדיבות השפית ורד פרן

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אני מעוניין להגיע להדגמה אישית
שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google