חטיף יפני מאצות נורי

  • משך ההכנה: 10 שעות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות: 50

מצרכים:

2 דפים של אצות ים נורי (רצוי מיובשות ולא קלויות)
½1 כוסות זרעי חמניות מונבטים
כ- 10 אגוזי ברזיל
1-2 שיני שום
2-3 כפות רוטב סויה (או רבע כפית שטוחה, מלח אטלנטי)
1-2 כפות מיץ לימון
½ כפית ג’ינג’ר מגורד טרי
בצל ירוק קצוץ דק
½ כוס שומשום שחור לא קלוי

אופן ההכנה:

גוזרים במספריים את דפי הנורי לריבועים בגודל ½ 2 עד 3 ס”מ.
טוחנים בויטמיקס או במעבד מזון את זרעי החמניות, השום ואגוזי הברזיל.
מוסיפים את הגינג’ר, מיץ לימון, רוטב סויה או מלח ומערבבים היטב. מוספים את הבצל הירוק והשומשום השחור. מערבבים קלות ושמים על כל קוביה של דף כחצי כפית או פחות מהעיסה.
מיבשים כ-10-12 שעות בחום 40 מעלות. לאחר ייבוש לשמור בקופסת וואקום.
מומלץ להגשה עם סלט עשיר על בסיס נבטים ומלפפון.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אני מעוניין להגיע להדגמה אישית
שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google