מרק גספצ’ו קר
מצרכים:
4 עגבניות
1 מלפפון
1/2 גמבה
1/4 בצל קטן
1/2 מנגו
1/2 תפוח
2 כפיות שמן זית
חצי כפית מלח
קמצוץ פלפל שחור
1/3 כוס מים
3/4 כוס קרח
שן שום (אופציונלי)
3 עלי בזיליקום (אופציונלי)
אופן ההכנה:
הכניסו את כל המצרכים לתוך קנקן הויטמיקס וסוגרים את המכסה.
בחרו בבורר המהירויות בעוצמה 1, הפעילו את הויטמיקס והגבירו את המהירות למצב 10.
ערבלו למשך כחצי דקה עד דקה.
לבעלי בלנדר עם תוכניות מובנות – בחרו בתוכנית שייק.